header afbeelding

Verzekering - Remerink verhuisbedrijf

Verzekering

Goed verzekerd verhuizen is ons motto !

Leest u altijd vooraf de Algemene Voorwaarden Voor Verhuizingen en Opslag en onze specifieke Leveringsvoorwaarden, voordat u de verhuizing vastlegt.

Omdat verhuizen het werk blijft van mensenhanden, kan er altijd iets fout gaan. Als dat gebeurt zal het uiteraard zorgvuldig worden opgelost. Hierover staan de ‘spelregels’ duidelijk uitgelegd in de Algemene Voorwaarden Voor Verhuizingen en Opslag en in de Leveringsvoorwaarden welke beide van toepassing zijn op al onze diensten.

Samenvatting van de belangrijkste voorwaarden:

  • Uw inboedel is tijdens de verhuizing tot maximaal € 90.000,- verzekerd. Bij een schade wordt bekeken wat de eventuele reparatiekosten zijn. Indien het niet gerepareerd kan worden, of de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde, wordt de dagwaarde uitgekeerd.
  • U dient waarneembare schades direct na de verhuizing te vermelden bij de verhuisploeg (schriftelijk). Schades die ontstaan zijn door uw eigen toedoen, zijn niet verzekerd. Indien uw inboedel in opslag wordt geplaatst, is het van belang dat u uw huidige inboedelverzekeraar hiervan op de hoogte stelt zodat uw eigen inboedelverzekering gewoon doorloopt. Hier zijn (uitzonderingen daargelaten) geen extra kosten aan verbonden.
  • Schades tot € 300,- worden direct vergoed!